Blog

A pierdut 26,5 cm din talie și 17,2 kg în trei luni! Ana Dica e câștigătoarea proiectului „The Power of Jumping”

După trei luni de dans pe trambuline și alimentație echilibrată, noile finaliste ale proiectului The Power of Jumping au demonstrat că nu mai e nevoie să căutăm elixiruri minune ca să slăbim. Asul e în mâneca, mai exact în fesele, picioarele și voința noastră. E suficient să facem mișcare și să fim atente la ce punem în farfurie ca să topim grăsimea nedorită.

Cea mai dificilă parte din proiect a fost perioada de stagnare, mă sunau fetele și mă întrebau ce să facă, deoarece acele cântarului nu se mai mișcau. În așa cazuri trebuie să facem mici schimbări în antrenamente. Le intensificăm și mai scădem un pic din calorajul alimentației”, explică autoarea proiectului „The Power of Jumping”, Elena Ozun.

01801.00_02_02_14.Still004

Elena Ozun a alcătuit pentru fiecare participantă un program special de alimentație și a avut grijă ca ele să nu slăbească în detrimentul mușchilor. Tot ce au pierdut este grăsimea corporală.

„Eu am ajuns să port mărimea S în loc de L și am o rochie de mireasă superbă. Și dansul mirilor ne iese bine. Sunt mândră de mine”, ne-a mărturisit Alexandrina Gheorghilaș.

01801.00_03_03_13.Still008

„De la mărimea XL am ajuns la S și sunt foarte fericită, nu mai am acnee pe față, respir ușor, mă simt foarte bine”, ne povestește câștigătoarea celei de-a doua ediții a proiectului „The Power of Jumping”, Ana Dica.

01801.00_03_21_10.Still009

Cele trei finaliste nu au mers acasă cu mâna goală. Au lăsat kilogramele în sala de antrenament, ca să meargă acasă cu suplimente alimentare vegetale de la Bitonic, produse cosmetice naturale marca Antos, reduceri la programul de remodelare corporală Restart, oferit de studioul de fitness și nutriție Elena Ozun și Posibilitatea de a deveni instructor Jumping de la ABC fitness school Moldova.

Sursa: ea.md