Despre noi

 

 

“Elena Ozun” fitness&nutrition studio are un concept unic în R. Moldova reflectat prin programul de remodelare corporală #Restart care te scapă de grăsime și îți tonifiază musculatura prin antrenamente personalizate, îți elaborează planul de alimentație individualizat și te învață să-ți iubești propriul corp, în numai 12 săptămâni.

De asemenea, studioul include diverse tipuri de antrenamente în grup pentru femei și copii ca Jumping fitnessKangoo JumpsFly YogaTRXStep și multe altele, servicii calitative de masaj și planuri individualizate de alimentație de la nutriționiști acreditați internațional.

Echipa de instructori și nutriționiști este acreditată internațional și e în continuă perfecționare participând frecvent la workshopuri și convenții din țară, dar și de peste hotare.  Scopul nostru este să introducem mișcarea și alimentația corectă în viața ta într-un mod cât mai firesc, de aceea în acest proces sunt implicați atât administratorii studioului cât și specialiștii în domeniul fitness și nutriție.

 

Fondatorea studioului, Elena Ozun,  a pus bazele acestui studio și a programului de remodelare corporală #Restart, în urma unei experiențe de peste 7 ani în domeniul fitnessului și nutriției, ajutând peste 700 de femei să-și recapete încrederea în sine prin obținerea rezultatului dorit.

Studioul a aparut din necesitatea de a ajuta femeile din țară să ajungă la rezultatul dorit, natural, prin abordarea unui echilibru dintre nutriție, mișcare și stare de spirit. Programul #Restart include toate aceste aspecte, dar și monitorizare personalizată din partea antrenorului.