Vegană pentru două zile la Brașov

Călătoriile mele din ultimul an în România au fost toate cu scop de muncă, asta până a ajunge la Brașov, în mai. Brașovul îmi rămăsese în suflet de când se organizau excursii la școală cu toată clasa, ș-apoi pârtiile de ski, iarna, nu ai cum să le uiți. De această dată am avut o dorință arzătoare să ajung în Poiana Brașov și nu din capricii, dar pentru a asculta un om deosebit, pe dr. Collin Campbell, autorul cărții Studiul China!

IMG_7528

Haideți să vă spun un secret! Nu sunt vegană, chiar dacă alimentația mea constă din multe salate și ador fructele, legumele, nucile și nu ma avânt după carne, pot să mai trișez când vine vorba de un platou de brânzeturi cu vin rose!

La Brașov am avut onoarea să merg cu câteva femei minunate, vegane, din Chișinău, pe care nu le cunoșteam până atunci. Mă înarmasem cu câteva sucuri proaspete, de parcă am presimțit că nu vom opri la nici un peco pentru a savura un sandviș! 😀 Mare mi-a fost uimirea că nici nu m-am gândit la gustoșenii și știu că ele au fost motivația mea!

La conferință am avut ocazia să ascultăm specialiști ca Dr. Doru Lază, Dr. Pavel Chirilă și pe minunata Cristela Georgescu care a reușit să inspire foarte multă căldură și emoții. Iar cireașa de pe tortul raw-vegan a fost Dr. Colin Campbell care ne-a dovedit importanța unei alimentații bazată pe plante pentru a ne menține sănătoși și energici.

Și pentru ca să dau dovadă de  bun simț, nu am alergat spre primul fast food pentru a potoli “vânătorul” din mine și am optat pentru restaurantele raw-vegane următoarele zile petrecute la Brașov! Pot să spun cu mâna pe inimioară că a fost cea mai bună alegere pe care puteam s-o fac pentru corpul și mintea mea!

Look at the deliciousnessss! Să nu credeți că le-am mâncat pe toate la o masă! 😀

IMG_3000